Agenda

Op deze pagina een overzicht van alle komende evenementen van Stag Club Nederland of gerelateerde clubs en organisaties. Via deze pagina kunnen leden zich aanmelden voor deze evenementen. U vindt hier indien beschikbaar informatie over de exacte locatie(s), tijden en eventuele toegangsprijzen. Voor veel evenementen is de toegang voor  leden gratis of tegen een gereduceerd tarief. Bent u geen lid maar heeft u wel interesse: neem contact op met de organisator of de SCN evenementencommisaris. Oudere evenementen worden zichtbaar door “uitgebreid zoeken” te gebruiken en de datumrange te vergroten. Voor verslagen kijk op de pagina’s onder “rit & reisverhalen“.

Datum/Tijd Evenement
09/07/2017
10:00 am - 5:00 pm
Dutch National Triumph Day
Landgoed Beukenrode, Doorn

Zondag 9 juli 2017: Dutch National Triumph Day
Locatie: Jachthuis Landgoed Beukenrode te Doorn
Het grootste landelijke Triumph evenement ‘Dutch National Triumph Day’ bestaat al weer vele jaren. Inmiddels voor de 5e maal in successie op de sfeervolle locatie van Landgoed Beukenrode, aan de Beukenrodelaan 2 te 3941 ZP Doorn (tussen Doorn en Driebergen aan de N225), routebeschrijving op www.beukenrode.nl.

09/04/2017
11:00 am - 6:00 pm
ALV 2017
Soester Duinen, Soest

 

Hierbij nodigen wij de leden graag nogmaals uit tot het bijwonen van de ALV 2017 waarna traditioneel het glas zal worden geheven op het aanstaande verenigingsjaar. Voor details verwijzen wij u naar de agenda welke in de recent verschenen Overstag 136 is opgenomen. Na de ALV kan de lunch gezamenlijk gebruikt worden.

Aansluitend op de lunch rijden wij via een uitgezette toertocht door de provincie Utrecht naar Slot Zuylen te Oud Zuilen.

1 2

Powered by Events Manager

Spring naar toolbar