2023evenementenVerleden tijd - archief

British Cars en Lifestyle 2023 afgelast

Op maandag 6 februari kwam bij het bestuur van Stag Club Nederland het volgende bericht binnen:

Graag willen we jullie danken voor je inschrijving voor British Cars & Lifestyle, echter hebben we helaas vanmiddag het besluit moeten nemen British Cars & Lifestyle niet door te laten gaan.

We hebben niet voldoende standhouders met voldoende diversiteit en uiteraard de juiste kwaliteit kunnen neerzetten, wat als resultaat een te lege hal zou geven met ongelukkige bezoekers en daarna ongelukkige standhouders als gevolg.

Vanmiddag hebben we de erg lastige knoop doorgehakt. Uiteraard brengen we graag jullie, als zeer gewaardeerde deelnemer van de titel British Cars & Lifestyle, graag als eerste op de hoogte van dit besluit.

Hoe gaaf zou het geweest zijn om 100 jaar Triumph Auto’s hier te vieren… Ik ben er van overtuigd dat het een meer dan fantastische presentatie zou worden, en baal er oprecht van. Het was zo leuk om eindelijk de 4 (+1) Triumph Clubs samen een super presentatie neer te laten zetten, ik hoop dan ook oprecht dat jullie het feest elders nóg mooier zullen presenteren dan hier al zou gaan gebeuren. Eén ding is zeker, aan jullie inzet heeft het zeker niet gelegen!!!

Nadat alle standhouders ook op de hoogte gebracht zullen zijn, zullen we ook de bezoekers die reeds een ticket kochten op de hoogte stellen, gevolgd door onze website te updaten en ook zullen we vervolgens een bericht via onze social mediakanalen versturen.

Met vriendelijke groet,
Mark Albada Jelgersma

Dit bericht betekent dat de speciale hal “100 jaar Triumph” niet op BCL in Rosmalen te zien zal zijn. Maar die presentatie komt er wel op de speciale Dutch National Triumph Day op 26 en 27 augustus met als thema 100 jaar Triumph. We zien jullie graag daar!

Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland. US import Stag bouwjaar 1972, in bezit sinds 1996. Restauratie 1999. Daarvoor gereden in een Saloon 2000mk2. Te bereiken via webmaster@stag-club.nl

Geverifieerd door MonsterInsights