2022evenementenVerleden tijd - archief

BCCD 23-10-2022 bezoeken

De Stag Club Nederland neemt samen met 20 clubs van eigenaren of liefhebbers van Engelse auto’s nemen deel aan de British Car Club Day. Dit evenement wordt gehouden in de Expohal te Houten op zondag 23 oktober 2022. De zaal gaat open om 10.30 uur, en de beurs sluit om 16.00 uur. En wat is er allemaal te zien? Stands van de verschillende clubs, handelaren in autogereedschappen en parts, zodat je kunt snuffelen naar precies dat part dat je eigenlijk al heel lang nodig hebt, een band die door de zaal loopt en Britse muziek te gehore brengt, een soort van catering plaza voor een kop koffie, een glaasje bier of een broodje kroket. Bij dat catering plaza zal gedurende de dag enige malen een band optreden met een zangeres om de sfeer nog verder te verhogen.

Het evenement wordt georganiseerd door een bestuur, afkomstig uit verschillende aangesloten clubs, op niet-commerciële basis. Dat betekent niet dat alles gratis is, want standhouders moeten betalen voor een stand, en het publiek moet entree betalen. En die entreeprijs is laag, en voor SCN leden geldt dit in het bijzonder. Daarover later meer. Maar uiteindelijk gaat het de organisatie er niet om winst te maken, maar om een leuk evenement te doen plaats vinden met een sluitende begroting.

Nadere informatie vind je op de website van de organisatie: www.britishcarclubday.com Via die site kun je ook inschrijven voor deelname. De entreeprijs bedraagt € 5,- per persoon, kinderen onder 12 jaar mogen voor niks naar binnen. Bovendien: wanneer je je tijdens de beursdag als SCN lid meldt bij de SCN-stand, duidelijk kenbaar aan de daar geparkeerde Stag, krijg je binnen een week na de beurs van de penningmeester je entreebedrag terug. Rekenvoorbeeld: je gaat met je partner en je twee jonge kinderen naar de beurs, betaalt dus € 10, en krijgt daarvan € 5 cashback van de penningmeester. Ter verdere geruststelling: je kunt tegenover het Expo-gebouw parkeren, en ook dat is gratis….

Geverifieerd door MonsterInsights