2021evenementenVerleden tijd - archief

ALV met rit: 16 mei kan doorgaan?

De op 16 mei geplande Algemene Leden Vergadering met rit in de omgeving van Tilburg komt steeds dichterbij. Om inmiddels door iedereen begrepen redenen – iets met een virus – is het maken van een concrete planning daarvoor nog steeds niet gelukt. Start-, lunch- en eindlocaties zijn niet met zekerheid vast te leggen zolang geen duidelijkheid bestaat over de lockdown maatregelen. Uiteraard zal nieuwe informatie hier zo snel mogelijk worden geplaatst – en op de pagina van het evenement in de agenda: https://www.stag-club.nl/events/alv-2021-met-rit/…..

Hotel Ruwenberg
De gereserveerde locatie

Zoals het er nu uitziet staat de ALV met rit gepland op 16 mei 2021. Voor de goede orde, dit is de zondag van het zogeheten Hemelvaartweekend. Uiteraard kan de vergadering alleen plaatsvinden met in acht name van de dan geldende coronamaatregelen. In overleg met het geachte SCN-lid Hein de Kok zal ná de ALV de door Hein georganiseerde Brabant Rit (‘Rond de Bossche Waterwegen’) gereden worden (die eerder gepland stond voor 11 april). Het is de bedoeling om die dag na de lunch met het rijden aan te vangen om de dag en de rit af te sluiten met de traditionele afscheidsborrel.

Als locatie voor de ALV is, wederom in overleg met Hein, gekozen voor Hotel en congreslocatie De Ruwenberg te Sint Michelsgestel. (www.ruwenberg.nl)
Genoemde locatie hebben wij voor 16 mei in optie genomen voor zowel de ALV, de lunch als de afscheidsborrel. Wij wachten met de daadwerkelijke reservering tot direct na 13 april als we weten wat dan de nieuwe overheidsmaatregelen zijn.

Zou de ALV + rit door kunnen gaan, dan vragen wij u straks ongetwijfeld een snelle aanmeldingsreactie.

Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland. US import Stag bouwjaar 1972, in bezit sinds 1996. Restauratie 1999. Daarvoor gereden in een Saloon 2000mk2. Te bereiken via webmaster@stag-club.nl

Geverifieerd door MonsterInsights