Dutch National Triumph Day 2024

DNTD is de jaarlijks terugkerende samenwerking van alle Triumph Clubs in Nederland. Deze 29e editie wordt opnieuw gehouden bij de locatie van 2022: “Boerengoed” in Enspijk.

Er wordt rekening gehouden met een mooi- en slecht weer scenario, voldoende parkeer gelegenheid voor onze oldtimers en een goede catering; deze ingrediënten zijn in Enspijk ruimschoots aanwezig.

De DNTD heeft dit jaar een thema: het wordt het thema “Rally”; denk hierbij aan film, lezingen of leuke verhalen. Daarom gaan we binnen onze 4 clubs op zoek naar rally oldtimers en naar deelnemers hiervan; met jullie hulp hopen we daarmee een mooie line-up te kunnen realiseren!

Lijkt je dit leuk, geef je dan op bij de evenementen commissaris van jullie eigen club; wij hopen op vele reacties.

Over het verdere programma voor de DNTD is nog volop in overleg. Mede omdat het steeds moeilijker word om standhouders te vinden voor evenementen, willen we ook proberen leden te animeren om vanuit de kofferbak te gaan verkopen. Mogelijk hebben velen wel wat liggen om te verkopen; deze kofferbak verkoop mogelijkheid zullen wij op het terrein gaan centreren.

clublogo'sWij hopen weer op veel gezelligheid en vele Triumph liefhebbers.

Wanneer

14/07/2024    
10:00 am - 5:00 pm

Waar

Boerengoed Enspijk
Hoevenseweg 5, Enspijk, 4157 JB

Evenement type

Kaart wordt geladen...
Geverifieerd door MonsterInsights