Evenementen - 5 apr 20

Op deze pagina een overzicht van evenementen van Stag Club Nederland of gerelateerde clubs en organisaties in de komende 6 maanden.U vindt hier indien beschikbaar informatie over de exacte locatie(s), tijden en eventuele toegangsprijzen. Voor veel evenementen is de toegang voor  leden gratis of tegen een gereduceerd tarief. Bent u geen lid maar heeft u wel interesse: neem contact op met de organisator of de SCN evenementencommisaris.

Voor verslagen van evenementen kijk op de pagina’s onder “rit & reisverhalen“.

Er worden meer evenementen worden zichtbaar door “uitgebreid zoeken” (direct rechtsonder de zoekbalk) te gebruiken en de datumrange te vergroten.

Datum/Tijd Evenement
05/04/2020
Hele dag
GEANNULEERD - ALV Stag Club Nederland + rit
Pompstation Utrechtse Waterleiding Maatschappij, Soestduinen

Met bloedend hart heeft het SCN-bestuur besloten de Algemene Leden Vergadering (ALV) op 5 april 2020 te annuleren. Het Corona-virus heeft onze overheid tot het verstandige besluit gebracht om Horecagelegenheden te sluiten voor publiek, teneinde de uitbreiding van het virus te proberen in te dammen. Ook onze eigen verantwoordelijkheid zou het overigens zijn om zo weinig mensen tegelijk zich in één ruimte te laten ophouden.

05/04/2020
10:00 am - 5:00 pm
GEANNULEERD: Crocus Rally Club Triumph Holland
Taveerne ‘t Oude Wandelpark’, Valkenswaard

CORONA update: doorgaan niet zeker! Check vooraf bij de organisatie (zie onder)

Op zondag 5 april 2020 kunnen ook Stag rijders deelnemen aan de door Club Triumph Holland georganiseerde Crocus Rally. De tourklasse rijdt volgens het bol-pijl systeem maar er is ook te rijden in de eenvoudigste modus (recreatieklasse). Voor elk wat wils dus! Dit jaar zal worden gestart in Zuid-Oost Brabant, in het mooie Valkenswaard. Van daaruit zullen we de Peel regio gaan doorkruisen.

Powered by Events Manager