GEANNULEERD: Crocus Rally Club Triumph Holland

Op deze pagina een overzicht van evenementen van Stag Club Nederland of gerelateerde clubs en organisaties in de komende 6 maanden.U vindt hier indien beschikbaar informatie over de exacte locatie(s), tijden en eventuele toegangsprijzen. Voor veel evenementen is de toegang voor  leden gratis of tegen een gereduceerd tarief. Bent u geen lid maar heeft u wel interesse: neem contact op met de organisator of de SCN evenementencommisaris.

Voor verslagen van evenementen kijk op de pagina’s onder “rit & reisverhalen“.

Er worden meer evenementen worden zichtbaar door “uitgebreid zoeken” (direct rechtsonder de zoekbalk) te gebruiken en de datumrange te vergroten.

Locatie: Taveerne 't Oude Wandelpark'
Datum: 05/04/2020
Tijd: 10:00 am - 5:00 pm

Categorie: :
Kaart wordt geladen...

CORONA update: doorgaan niet zeker! Check vooraf bij de organisatie (zie onder)

Op zondag 5 april 2020 kunnen ook Stag rijders deelnemen aan de door Club Triumph Holland georganiseerde Crocus Rally. De tourklasse rijdt volgens het bol-pijl systeem maar er is ook te rijden in de eenvoudigste modus (recreatieklasse). Voor elk wat wils dus! Dit jaar zal worden gestart in Zuid-Oost Brabant, in het mooie Valkenswaard. Van daaruit zullen we de Peel regio gaan doorkruisen.

Brabant staat bekend om haar slingerende binnenwegen, uitgestrekte natuurgebieden en authentieke dorpjes. We zullen er veel van te zien krijgen. Zowel voor de ochtend als de middag is een aantrekkelijk traject in het roadbook opgenomen. Tussendoor wordt de noodzakelijke lunchstop niet vergeten. Voor een smakelijke lunch voor € 15,00 per persoon kun je facultatief intekenen. De finish is tussen 16:00 en 17:00 uur. In tegenstelling tot de eerdere aankondiging zullen we finishen op een andere locatie dan de start. De pleisterplaats voor lunch en finish houden we nog even voor ons, om niet teveel van de route te verklappen.

Vanaf 10 uur staat de koffie met iets lekkers voor jullie klaar en om 10:30 uur vertrekt de eerste deelnemer. Vertrek in volgorde van binnenkomst. Aan iedere equipe wordt een genummerd rallyschild uitgereikt, wat ook geldig is verderop in het jaar bij eventuele deelname aan volgende CTH bokaalritten. Naast de gebruikelijke tourklasse wordt de ‘Crocus Rally’ dit jaar ook weer in de recreatieklasse aangeboden, wat inhoudt dat de moeilijkheidsgraad afneemt (bol-pijl routeboek mét aanduiding straatnamen e.d.). Dit is met name een uitkomst voor diegene die niet competitief aan de rit wil deelnemen. Uiteraard ding je dan niet mee naar de prijzen, maar geniet je wel van alle goeds die dag! Je kunt dit op het inschrijfformulier kenbaar maken.

Deelname aan de bokaalrit bedraagt € 15,00 per equipe voor leden van CTH of een van de andere Triumph clubs. Niet clubleden betalen € 25,00 per equipe. Inschrijven kun je tot 28 maart 2020 door aanmelding via het online inschrijfformulier van de CTH (opent in nieuw tabblad!). Maar u mag ook bellen met regio coördinator René Hustinx op 06 – 53 35 61 91 (na 19:00 uur).

We rekenen weer op een grote opkomst, graag tot ziens!
Met vriendelijke groet, CTH Regio Zuid

Powered by Events Manager