2002 technische meeting

32 personen op de technische dag , vele nieuwe gezichten die de techniek van de Stag willen doorgronden. Nou doe je dat nooit helemaal. Maar zoals de gastspreker verhaalde over het compleet, maar dan ook werkelijk compleet reviseren van zijn Stag daar heeft een ieder ademloos van genoten en met veel bewondering naar geluisterd. Voor de één stimulerend voor de ander een bevestiging om daar van z'n leven niet aan te beginnen. Een presentatie van de eerste orde.

Wat ook gezegd kon worden van de gastvrijheid en de verzorging. Onvervalste erwtensoep zoals de erwtensoep bedoeld is en waar menigeen de vingers bij aflikten. Geluid, beeld, de innerlijke mens alles was werkelijk tot in de puntjes verzorgd. Na het verhaal van de revisie van de Stag en de pauze was het woord aan leden van de technische commissie die uiteenzette hoe de vakantie met een Stag kan verlopen en waar opgelet dient te worden alvorens de reis aan te vangen. De boodschap was vooral "preventief onderhoud voorkomt het meeste  ongemak"

Enkele tips aangaande het rijdbaar houden van de Stag gedurende de reis werden ook gegeven. We denken daar bij aan permanent bij u houden van de telefoonnummers van de leden van de technische commissie die u of de garagehouder c.q.de wegenwacht van dienst kunnen zijn bij aanwijzigen bij het verhelpen van pech onderweg. Enkele tips aangaande het onderhoud werden onderbroken daar de tijd ging dringen . De voorziter sloot af met het dankwoord en kado's voor de gastheer en de presentator.  De aanwezige leden echter besprongen direct daarna de technischcommissie leden met vragen over het onderhoud, problemen etc etc etc.