Wachtwoord aanpassen?

Na een hack van de website (zie dit bericht) bleek het nodig om alle wachtwoorden ongeldig te maken, en iedereen te vragen zelf een nieuw wachtwoord te kiezen. Daarvoor is op 10 maart 2019 een geautomatiseerd proces gebruikt dat alle wachtwoorden heeft verwijderd. Daarbij werd een mailbericht heeft aan alle gebruikers. Helaas bleek dat een standaardbericht in het Engels en niet de gebruikelijke Nederlandstalige versie van de club: excuus daarvoor, maar het bericht kwam wel degelijk van de club. De link in het bericht voor het opnieuw instellen was maar beperkt geldig en is nu niet meer bruikbaar. Heeft u het wachtwoord indertijd niet direct aangepast, dan lukt dat nu niet meer via dit bericht.

Gebruik daarom voor het (opnieuw) instellen van een wachtwoord de optie “wachtwoord vergeten“. Daarmee start u zelf een proces waarbij een nieuw wachtwoord wordt aangemaakt.

Als u die link aanklikt wordt gevraagd om uw inlognaam (die heeft u van de club al gekregen) of email adres. De site stuurt vervolgens een bericht naar het in de database bekende email adres, met daarin een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. LET OP: als u meerdere email adressen gebruikt KAN dat dus ergens uitkomen waar u dat niet meteen verwacht!

U kunt via de site géén inlognaam aanvragen (dat kan alleen bij de club), en ook alleen een email adres gebruiken dat bij de club bekend is! Mochten er problemen zijn neem dan contact op met de webmaster !

Gerard Cappers

Gerard Cappers

Webmaster Stag Club Nederland. US import Stag bouwjaar 1972, in bezit sinds 1996. Restauratie 1999. Daarvoor Saloon 2000mk2. Te bereiken via webmaster@stag-club.nl

Eén gedachte over “Wachtwoord aanpassen?

 • Christian De Jong
  8 april 2019 om 15:32
  Permalink

  Beste Gerard,

  Naar aanleiding van de ALV van gisteren ben ik verder door de site gegaan. Ziet er zeer professioneel uit, maar had ook niet anders verwacht gezien je presentatie. Hoop zeker dat er meerdere bezoekers zullen volgen.

  Hartelijke groet,

  Christian de Jong

Reacties zijn gesloten.