Nieuwe site actief

Vanaf 21 juni 2018 is de nieuwe versie van de clubsite actief. Gebouwd in WordPress, met veel nieuwe mogelijkheden. Voor leden is er heel veel extra informatie te vinden nadat ze zijn ingelogd. Een userID en wachtwoord zal door de club worden toegezonden. Lees ook de komende uitgave van de Stag Flits!  Voor vragen of opmerkingen: neem contact op met de webmaster Gerard Cappers op webmaster@stag-club.nl

De nieuwe website is gebouwd omdat de oude site steeds meer verouderde. De software die werd gebruikt voor het onderhoud was gebonden aan één PC, waardoor up-to-date houden soms vrij lastig was. Ook was er maar één redacteur mogelijk. De nieuwe site is te onderhouden vanaf elk plek waar een internettoegang is. En kan ook door verschillende redacteuren worden bijgehouden.

Er zijn verder een aantal extra voordelen voor leden door de optie in te loggen:

  • toegang tot vele ingescande artikelen uit het clubarchief
  • op termijn: via de site aanmelden voor evenementen
  • toegang tot extra technische informatie

De site zal steeds verder worden uitgebouwd, en is ook voorbereid op verdere samenwerking met collega-clubs. De belangrijkste informatie van de oude website is bewaar in twee archieven: de ritverslagen en de stag-flitsen. Beide links openen in een nieuw venster.

Bericht wordt gearchiveerd op Friday 21 September 2018 17:28

Spring naar toolbar