Inzenden Kerstkwis gesloten

In de Overstag nummer 159 en op de website is een KerstKwis gepubliceerd, die gezien de inzendingen het uiterste van heeft gevergd op het gebied van detailkennis van onze auto. De uiterste inzenddatum is daarom nog verschoven van 15 naar 22 januari, maar ook die datum is voorbij en dus is de inzending gesloten voor degenen die mee wilden doen voor de prijzen.

Invullen van je oplossing kan overigens nog steeds via de website van de club – maar deze inzendingen tellen niet meer mee voor het klassement. TIP: vul eerst het antwoordformulier in dat gevoegd was bij Overstag 159! Dat kan overigens ook gevonden worden onder deze link. Na het invullen van alle antwoorden – goed of fout – word je oplossing automatisch verwerkt en wordt er per email een fraai deelnamecertificaat toegezonden (zie voorbeeld hiernaast). Klik voor een gedetailleerde uitleg op de link in de menubalk hierboven, of ga direct naar de startpagina via deze link.

LET OP: Om via de website te kunnen invullen dient u ingelogd te zijn. Dat kan via “login” op de menubalk met uw gebruikersnaam, of als u die kwijt bent met het emailadres waarop deze StagFlits wordt ontvangen. Een vergeten wachtwoord kan eenvoudig worden aangepast: volg daarvoor de instructies bij “wachtwoord vergeten” op de inlogpagina. En als dat problemen geeft: neem contact op met webmaster Gerard Cappers: webmaster@stag-club.nl – die helpt u graag verder!

Gerard Cappers

Gerard Cappers

Webmaster Stag Club Nederland. US import Stag bouwjaar 1972, in bezit sinds 1996. Restauratie 1999. Daarvoor gereden in een Saloon 2000mk2. Te bereiken via webmaster@stag-club.nl

Geverifieerd door MonsterInsights