‘Witte Wieven’ Rit

Beste Triumph- en oldtimer liefhebbers,

Je kunt je nog inschrijven voor een rit met het thema: MIST. Deze rit wordt georganiseerd door Club Triumph Holland maar deelnemers van andere clubs zijn welkom!

In oktober, november en in de winter zijn de nachten lang en staat de zon overdag laag aan de hemel. De zon heeft dan te weinig kracht, waardoor mist moeilijk oplost en soms heel lang kan blijven hangen. Wanneer mist als een witte dunne doorzichtige deken beweegt over weilanden, lijkt het erg spannend.

Het lijkt te leven zo tegen zonsondergang. De temperatuur op de grond is lager dan op ooghoogte, vandaar het sierlijke bewegen van de mistflarden. Deze mistflarden werden dan ook vergeleken met witte wieven en witte wieven genoemd. Het is de naam voor vrouwenfiguren die in sagen voorkomen en soms goedaardig, soms kwaadaardig zijn. Hopelijk komen jullie ze tijdens de rit niet tegen! Welkom bij deze speciale CTH-avondrit, die wordt gereden in twee klassen.

Recreatie-klasse: Met een gedetailleerde instructie kan men gewoon heerlijk ongedwongen rijden over doorgaande wegen, dorpjes doorkruisen en eventueel stoppen voor een kop koffie.

Tour-klasse: Men gaat de “bolletjes & pijltjes” rijden. Deze toerklasse omvat ook het verzamelen van de juiste letters/ stempels en biedt uiteraard kans op punten voor het CTH Bokaalritten-klassement.

Datum : Zondag 13 november 2022 – Welkom vanaf 14:00 uur in Soesterberg
Lengte/ Duur van de rit: de rit is ongeveer 110 km en zal rond de 4 uur duren.

Start locatie:     Het Soesterdal, Verlengde Tempellaan 2, 3768 SB Soesterberg, er is ruim voldoende parkeergelegenheid.
Aanvang:            Ontvangst vanaf 14.00 uur, briefing om 14.45
Starttijd:              Er wordt gestart vanaf 15.00
Eindtijd:               Rond 19.00

Kosten leden Triumph Club: €20.00 per equipe
Kosten niet-leden: €30.00 per equipe
Email info: gisovanderheide@gmail.com

Afsluiting van deze rit en de prijsuitreiking zal rond 19.30 plaatsvinden onder het genot van een hapje en een drankje. Daarnaast kan men afsluiten met een maaltijd (voor eigen rekening) in het restaurant. Men kan tevens bij een aantal aantrekkelijke locaties in de buurt blijven overnachten

Nog vragen?  of nadere details:
Giso van der Heide
regio-midden@triumph.nl
tel. 06 11 69 29 53

Wanneer

13/11/2022    
2:00 pm - 7:30 pm

Waar

Het Soesterdal
Verlengde Tempellaan 2, Soesterberg, 3768 SB

Evenement type

Kaart wordt geladen...
Gerard Cappers

Gerard Cappers

Webmaster Stag Club Nederland. US import Stag bouwjaar 1972, in bezit sinds 1996. Restauratie 1999. Daarvoor gereden in een Saloon 2000mk2. Te bereiken via webmaster@stag-club.nl

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.