Triumph Brabant Rit 2024

Brabants landschap
Brabants landschap

TRiumph Brabant Rit. 11 mei 2024. Start in Esbeek (Noord-Brabant)

. Ochtend- en middagtraject. Totaal zo’n 125 km. lekker toeren door een prachtige Brabants landschap. Lunch en finish met uitslag in Vessem. Inschrijfgeld +/-30 euro p.p. inclusief lekkere lunch.

TRBR, de ‘Triumph Brabant Rit’ (anno 2002) staat ook dit jaar weer op de planning en wel op zaterdag 11 mei 2024. Deze rit wordt georganiseerd vanuit de TR Club Holland in samenwerking met Club Triumph Holland maar is toegankelijk voor andere Triumph’s. Het wordt weer een leuke, uitdagende rit op basis van diverse opdrachten, diverse ‘systemen’ zoals die in de klassieke rally-en rittensport worden gebruikt. Maar dan wel op een eenvoudige, niet moeilijke manier. Iedereen kan weer meedoen. Zelfs de navigator kan ruimschoots genieten van de mooie omgeving! Vooraf aan de rit ontvangen alle deelnemers ‘tekst & uitleg’ van de opdrachten tijdens de rit.

Het organiseren van zo’n rit op maat kost het nodige werk en tijd maar na een korte inventarisatie onder de trouwe TRBR rijders zijn er direct al voldoende reacties gekomen om de ‘Triumph Brabant Rit’ ook dit jaar weer te organiseren! Dus zaterdag 11 mei gaan we weer van start vanuit Esbeek (onder Tilburg). We rijden een ochtend- en een middagdeel. Elk met drie trajecten op basis van verschillende opdrachten. Reken dit jaar op ‘bol-pijl’ met en zonder afstanden, ‘grensbenadering, ‘pijlen kortste route’, ‘punten rit’, ‘ingetekende lijn’ en nog een paar verrassingen. Niet te moeilijk, het is echt voor iedereen te doen. Maar natuurlijk wel met een paar ‘instinkers’. Tussen het ochtend- en middagdeel hebben we een lekkere lunch halverwege. Rond 16.00 uur zijn we weer bij de finish in Vessem voor de ‘tekst & uitleg’ met rallyborrel. En voor iedereen weer prijs.

Voor de echte ‘beginners’ is er op 4 mei nog een korte ritten / rally cursus in Son (NB). Inschrijven hiervoor via de regiocoördinatoren Hans van Mensvoort (TRCH) en René Hustinx (CTH).

Inschrijven voor de ‘Triumph Brabant Rit 2024’ graag via TRBR2024@delta.nl Deelname kosten inclusief koffie bij aankomst, lunchbuffet, routeboeken, aandenken ook dit jaar €60,– per equipe.

Namens de organisatie: Jaap Sanders, 06-5111.27.07

Wanneer

11/05/2024    
9:30 am - 6:30 pm

Waar

Esbeek
esbeek, Esbeek, Nederland

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights