Oliebollenrit

De Oliebollenrit is een oude traditie van Club Triumph Holland. In het kader van de verder gaande samenwerking van de clubs zijn ook Stag Club leden welkom. En ben je géén clublid: neem contact op met de organisatie en dan is er vast wel iets te regelen.

Start en finish zijn bij de gezellige Herberg De Pot: Potdijk 9 in Markelo. Ontvangst met koffie plus is vanaf 13 uur, gestart zal worden vanaf ca. 14 uur. De route is van de hand van Julian Kuipers zal ca. 90-100 km lang zijn. Voor sommigen misschien jammer, dit keer zijn er GEEN bekers te veroveren, het wordt gewoon lekker toeren en ouwehoeren. De kosten bedragen € 10,- per equipe.

Echter…, traditiegetrouw is normaal de “koek en zopie” pauze onderweg ergens op een rustige plek buiten. Dat doen we dit jaar eens helemaal anders! Ongeveer halverwege de route stoppen we nu bij een interessante locatie om lekker warm binnen wat te consumeren. Deze locatie zal met name de racefans zeker aanspreken.
Aanmelden graag direct bij Julian Kuipers via kuipersjulian@hotmail.com

Wanneer

03/12/2023    
1:00 pm - 6:00 pm

Waar

Herberg De Pot
Potdijk 9, Markelo, 7475 SL

Evenement type

Kaart wordt geladen...
Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland

Webmaster Stag Club Nederland. US import Stag bouwjaar 1972, in bezit sinds 1996. Restauratie 1999. Daarvoor gereden in een Saloon 2000mk2. Te bereiken via webmaster@stag-club.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights