British Car Club Day 2023

British Car Club Day 2023 – De leukste beurs voor fans van Engelse oldtimers – ZONDAG 22 OKTOBER 2023

Achttien clubs van Engelse oldtimers organiseren samen een unieke beurs. Auto’s, onderdelen, (vintage) kleding en accessoires en nog heel veel meer wordt op de beurs te koop aangeboden. Alle clubs zijn vertegenwoordigd met een eigen stand. Kaartverkoop is gestart op 14 augustus 2023. Voor clubleden is er een kortingsoptie: raadpleeg daarvoor het clubblad!

Meer dan vijftig stands dragen bij aan een mooie ambiance. Live muziek en een groot terras met goede catering zorgen voor een gezellige sfeer.

De BCCD vertegenwoordigt hiermee meer dan 14000 actieve clubleden! Op een beurs oppervlakte van 5500 m2 zijn alle Clubs aanwezig met een eigen stand, een groot terras, live muziek, gratis parkeren voor bezoekers en een uitgebreide horeca. Naast de stands van de Clubs verwachten wij ook dit jaar weer vele commerciële deelnemers met een uitgebreid scala van producten afgestemd op de belangstelling van de de vele bezitters van Klassieke Engelse auto’s.

Ook verwachten wij dit jaar net als vorig jaar een overweldigend aantal clubleden die hun overtollige onderdelen aanbieden. 
Via de site www.britishcarclubday.com is het mogelijk om zelf ook één of meerdere tafels of m2 te bestellen op de beursvloer.
Verzeker U van een goede plaats op de beurs en schrijf U in. Het aantal vrije plaatsen is beperkt.

Meer informatie over het evenement is te vinden op www.britishcarclubday.com

Toegangskaartje zijn digitaal te koop!
Klik op:https://britishcarclubday.com/winkel/ en koop je toegangskaarten online: dat is goedkoper en je hebt geen wachtrij.

Sfeerimpressie BCCD

Wanneer

22/10/2023    
10:00 am - 4:00 pm

Waar

Expo Houten
Meidoornkade 24, Houten, Utrecht, 3992 AE

Evenement type

Kaart wordt geladen...
Max Asjes

Max Asjes

Evenementencoördinator Stag Club Nederland. Te bereiken via email: evenementen@stag-club.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights