Agenda

Op deze pagina een overzicht van evenementen van Stag Club Nederland of gerelateerde clubs en organisaties in de komende 6 maanden.U vindt hier indien beschikbaar informatie over de exacte locatie(s), tijden en eventuele toegangsprijzen. Voor veel evenementen is de toegang voor  leden gratis of tegen een gereduceerd tarief. Bent u geen lid maar heeft u wel interesse: neem contact op met de organisator of de SCN evenementencommisaris.

Voor verslagen van evenementen kijk op de pagina’s onder “rit & reisverhalen“.

Er worden meer evenementen worden zichtbaar door “uitgebreid zoeken” (direct rechtsonder de zoekbalk) te gebruiken en de datumrange te vergroten.

Datum/Tijd Evenement
25/09/2020 - 26/09/2020
Hele dag
VERPLAATST NAAR 2021 - Lustrumbijeenkomst

Corona update: De Lustrumbijeenkomst die zou plaatsvinden op 22 en 23 mei is verplaatst naar 2021

Op de geplande dagen had Jubileumlocatie Landgoed Huize Bergen te Vught laten weten geen gasten te willen ontvangen, tenzij overheidsmaatregelen een opening  mogelijk zouden maken. Ook met de inmiddels geldende Coronaregels is het niet mogelijk maken een gezelschap met een omvang als dat van ons te kunnen ontvangen op 25 september a.s. in de daarvoor gedachte dinerruimte. Het past eenvoudigweg niet indien de gewenste en vereiste afstanden in acht worden genomen.

Een wél passende ruimte is pas té laat in het cabrio toerseizoen beschikbaar. Maar zelfs dan is het geen sinecure om gedurende twee dagen ook nog eens flinke lunchlocaties te vinden. Dus helaas moet voor de tweede keer het Lustrumweekend worden afgezegd. Dat zullen we nu dus verplaatsen naar het jaar 2021. We hopen dan maar dat dan een vaccin beschikbaar is gekomen, waarmee ook de organisatiemogelijkheden aanzienlijk eenvoudiger worden. In 2021 moet dan wel worden gelaveerd met een ander tweedaags evenement, te weten de European Stag Meeting, die midden mei in Lübeck in Duitsland zal plaatsvinden. Dus moeten er nog handige data worden geprikt!

27/09/2020
10:00 am - 7:00 pm
Noord- en Zuid Hollandse Plassen Rit
No 100, Nigtevecht

Het Bestuur van de SCN heeft gemeend naast de ALV op 30 augustus aanstaande nog een aantal activiteiten extra te gaan plannen c.q. te laten doorgaan in 2020. Een daarvan is de  Noord- en Zuid Hollandse Plassen Rit op zondag 27 september.

Voor de start, de lunch en de afscheidsborrel hebben we naar onze smaak bijzondere, maar ook zeer betaalbare locaties gereserveerd en hopen nu maar dat het Corona monster niet opnieuw roet in het eten gooit. We starten in Nigtevecht in No 100: deze locatie staat hieronder ook op de kaart. De lunch is in eetcafé de Halve Maan in (de buurt van) Bodegraven en we eindigen in Weesp in Café-restaurant de Eendracht voor de afsluitende hapjes en drankjes.

De rit voert U het gehele traject, op een paar verbindingsstukjes na, over weggetjes en dijkjes die maar net iets breder zijn dan onze Stag. Laat het U in elk geval er niet van weerhouden U in te schrijven voor deze -naast de ALV-rit- enige rit van dit jaar. Inschrijvingen bij Max Asjes via de mail evenementen@stag-club.nl

Als gevolg van de Coronamaatregelen zullen we een relatief beperkt aantal deelnemers kunnen inschrijven en zal de volgorde van aanmelding tot een maximum van 30 personen worden aangehouden met, bij overschrijding, het aanleggen van een reservelijst.

03/10/2020 - 04/10/2020
10:00 am - 5:00 pm
British Cars & Lifestyle - uitgesteld van maart
Autotron ‘s Hertogenbosch, Rosmalen

In verband met het Corona virus is deze beurs – oorspronkelijk gepland op 14 en 15 maart 2020 – uitgesteld tot  3 en 4 oktober. Tickets van maart zijn nog steeds geldig!

25/10/2020
10:00 am - 5:00 pm
British Car Parts Day (BCPD) 2020
Evenementenhal Gorinchem, Gorinchem

Ook de Stag Club Nederland sluit zich graag aan bij de leukste onderdelendag van Nederland voor liefhebbers van Britse auto’s: British Carparts Day. Kijk voor detailinformatie op hun eigen website.

Afhankelijk van het verloop van de Corona zal deze eerder aangekondigde British Car Parts Day op zondag 25 oktober naar alle waarschijnlijkheid ook doorgang kunnen vinden, omdat de organisatie daarvan verregaande Corona veiligheidsnormen heeft weten te bewerkstelligen bij de evenementenhallen in Gorinchem. Nadere informatie volgt.

15/05/2021 - 16/05/2021
Hele dag
ESM 2021 - Duitsland

De beroemde Holsten poort in Lubeck

De 36e ESM zal door de Duitse Stag club op 15 en 16 mei 2012 worden georganiseerd in het Noord-Oost Duitse Lübeck.

Lübeck is de koningin onder – en het vroegere centrum van – de Hanzesteden.  De Hanze was een officieus handelsverbond uit de late Middeleeuwen, aanvankelijk gesloten tussen kooplieden en vanaf 1356 tussen verscheidene steden in Noordwest-Europa. In de loop van de zestiende eeuw viel de Hanze uit elkaar maar veel steden zijn nog steeds trots op die historie, zo ook Lübeck. Meer informatie hier. De stad ligt ongeveer 20 km van de Oostzee kust.

Lübeck is bekend om haar marsepein én het silhouet van de stad: de Holstenpoort die op veel 2 euro munten te vinden is. De oude stad heeft ongeveer 1800 monumentale gebouwen waarvan veel met prachtige Gothische baksteen architectuur. De oude stad is dan ook in 1987 al tot UNESCO werelderfgoed site benoemd.

Er is alleen nog maar een voorlopig programma. Daarin zijn opgenomen een rondrit door “Holstein Zwitserland” naar het Plöner merengebied en het Oostzee resort Laboe. Wellicht wordt daar nog een tripje met een boot aan toegevoegd. Voor de slotceremonie wordt onderhandeld met een brouwerij!

De organisatie is in handen van een groep enthousiaste en lokaal bekende vrijwilligers, en wordt aangestuurd door de zeer ervaren Manuel Rieder. Wellicht zal er vanuit Nederland een aanrijroute worden uitgezet, met een overnachting ergens halverwege Duitsland.

Nadere informatie volgt!

Powered by Events Manager