Agenda

Op deze pagina een overzicht van evenementen van Stag Club Nederland of gerelateerde clubs en organisaties in de komende 6 maanden.U vindt hier indien beschikbaar informatie over de exacte locatie(s), tijden en eventuele toegangsprijzen. Voor veel evenementen is de toegang voor  leden gratis of tegen een gereduceerd tarief. Bent u geen lid maar heeft u wel interesse: neem contact op met de organisator of de SCN evenementencommisaris.

Voor verslagen van evenementen kijk op de pagina’s onder “rit & reisverhalen“.

Er worden meer evenementen worden zichtbaar door “uitgebreid zoeken” (direct rechtsonder de zoekbalk) te gebruiken en de datumrange te vergroten.

Datum/Tijd Evenement
05/04/2020
Hele dag
GEANNULEERD - ALV Stag Club Nederland + rit
Pompstation Utrechtse Waterleiding Maatschappij, Soestduinen

Met bloedend hart heeft het SCN-bestuur besloten de Algemene Leden Vergadering (ALV) op 5 april 2020 te annuleren. Het Corona-virus heeft onze overheid tot het verstandige besluit gebracht om Horecagelegenheden te sluiten voor publiek, teneinde de uitbreiding van het virus te proberen in te dammen. Ook onze eigen verantwoordelijkheid zou het overigens zijn om zo weinig mensen tegelijk zich in één ruimte te laten ophouden.

05/04/2020
10:00 am - 5:00 pm
ONDER VOORBEHOUD: Crocus Rally Club Triumph Holland
Taveerne ‘t Oude Wandelpark’, Valkenswaard

CORONA update: doorgaan niet zeker! Check vooraf bij de organisatie (zie onder)

Op zondag 5 april 2020 kunnen ook Stag rijders deelnemen aan de door Club Triumph Holland georganiseerde Crocus Rally. De tourklasse rijdt volgens het bol-pijl systeem maar er is ook te rijden in de eenvoudigste modus (recreatieklasse). Voor elk wat wils dus! Dit jaar zal worden gestart in Zuid-Oost Brabant, in het mooie Valkenswaard. Van daaruit zullen we de Peel regio gaan doorkruisen.

18/04/2020
10:00 am - 3:00 pm
ONDER VOORBEHOUD: Technische meeting
Garage Theo Ouborg, Zaltbommel

Op zaterdag 18 april 2020 staat een technische meeting op de agenda. Deze wordt gehouden gehouden in de garage van (o.a Stag rijder) Theo Ouborg in Zaltbommel. Vanaf 10.00 uur tot circa 15.00 uur kun je terecht voor technische support voor jouw Triumph. Heb je de auto net uit zijn winterslaap gehaald en ervaar je specifieke problemen of klachten, waarbij extra technische hulp gewenst is? Reis dan af naar Zaltbommel.

09/05/2020
9:00 am - 5:00 pm
ONDER VOORBEHOUD - Bevrijdingsrit Hell’s Highway
Grand Café de Zwaan, Borkel en Schaft

Controleer iv.m. de Corona maatregelen vooraf de website of de organisatie over doorgaan!

Ga je met Club Triumph Holland mee de legendarische ‘Hell’s Highway’ rijden? De route die de geallieerden in september 1944 bij de bevrijding van Zuid Nederland hebben afgelegd. Maar niet alleen dit traject is interessant, maar ook de historische plekken die je zult passeren zijn boeiend. Net als de bouwkundige overblijfselen uit de oorlogstijd en de plaatselijke verhalen, afkomstig van de toenmalige bevolking?

13/05/2020 - 31/05/2020
Hele dag
KNAC goes USA

Een vaste adverteerder in het clubblad is de KNAC. Hun advertentie in het laatste blad had een andere dan de standaard moeten zijn: een aankondiging van een reis door het westen van de USA, met de mogelijkheid dat met de eigen auto – lees Stag – te doen. Deze reis gaat plaatsvinden van 13 t/m 31 mei.

22/05/2020 - 23/05/2020
Hele dag
ONDER VOORBEHOUD: 2-daagse jubileumrit Brabant

Corona update: doorgaan is nog onzeker. Het bestuur zal samen met de organisatie en betrokken horeca ergens tussen begin en midden april daarover een nader besluit te nemen,

Sinds de European Stag Meeting (ESM) eens in de twee jaren wordt gehouden is het bij Stag Club Nederland (SCN) zo’n beetje traditie geworden dat in het tussenliggende jaar dat weekend (ná Hemelvaartsdag) een tweedaagse rit wordt georganiseerd. De organisatie van de tweedaagse rit ligt voor het grootste deel in handen van onze gewaardeerde leden André de Buck en Harrie Jansen.

14/06/2020
10:00 am - 5:00 pm
ONDER VOORBEHOUD: Rit rond Arnhem
De Thermiekbel, Arnhem

ONDER VOORBEHOUD. Organisatie door Hans Sonneveld. Deze rit was oorspronkelijk gepland in september 2019 en is toen door gebrek aan interesse afgelast. Deze keer beter! Het oude programma:

Deze rit  gaat plaatsvinden in het bosrijke landschap van de Veluwezoom en de IJsselstreek, met start en finish in de omgeving van Arnhem. Dat ligt halverwege Delfzijl en Middelburg, en ook halverwege Den Helder en Maastricht, dus voor iedereen makkelijk bereikbaar.

12/07/2020
10:00 am
DNTD: Dutch National Triumph Day 2020
Landgoed Beukenrode, Doorn

i.s.m. andere Triumph clubs. Nadere informatie volgt.

13/09/2020
10:00 am - 5:00 pm
Zuid-Nederland rit

ONDER VOORBEHOUD.

Nadere informatie volgt. Organisator is Wim de Blok

03/10/2020 - 04/10/2020
10:00 am - 5:00 pm
British Cars & Lifestyle - uitgesteld van maart
Autotron ‘s Hertogenbosch, Rosmalen

In verband met het Corona virus is deze beurs – oorspronkelijk gepland op 14 en 15 maart 2020 – uitgesteld tot  3 en 4 oktober. Tickets van maart zijn nog steeds geldig!

1 2

Powered by Events Manager