2021evenementenVerleden tijd - archief

DNTD 2021: eerste stapjes

De Nationale Triumph Dag, de ‘DNTD’ gaat van start…..
Al zitten we op het moment van schrijven van dit bericht (25 februari) nog helemaal aan alle kanten in een ‘lock-down’, de 4 landelijke Triumph clubs zijn onlangs bij elkaar geweest voor de ‘kick-off’ van weer een nieuwe editie van de jaarlijkse DNTD. Die is gepland op zondag 11 juli 2021.

Ondanks dat we nog niets definitief kunnen organiseren omdat er nog steeds een slot zit op grotere evenementen met veel mensen, zijn wij toch met veel enthousiasme van start gegaan met de voorbereidingen voor dit fantastische, jaarlijkse Triumph evenement dat vorig jaar vanwege het corona virus niet heeft kunnen plaatsvinden.

Een digitale bijeenkomst van diverse clubvertegenwoordigers heeft plaatsgevonden met voor Club Triumph Holland: Pieter Maclaine Pont, voor de TR Club Holland: Jaap Sanders, van de Triumph Spitfire Club: Björn & Esther Borkent en van de Stag Club Nederland: Max Asjes. Over één ding waren ze het snel eens: “het zou toch geweldig zijn om weer samen zo’n landelijke Triumph happening te kunnen laten plaatsvinden”.
Naast dit team vanuit het bestuur van onze clubs zullen er nog diverse vrijwilligers worden gezocht om het evenement te kunnen laten plaatsvinden. Er heeft zich al direct een vrijwilliger aangemeld, voor een belangrijke rol, namelijk die van penningmeester, zijnde Peter van Bakkum.

Beelden van DNTD

Landgoed Beukenrode in Doorn zal weer de ‘showground’ zijn met alle typen Standard-Triumph.
Datum is 11 juli 2021. Het is nog even wachten op betere tijden.
Het einde van de ‘lock-down’ en weer eens hoog tijd voor de ‘kick-down’ in onze Triumphs.

Wordt vervolgd……….

Geverifieerd door MonsterInsights