ESM 2017 – Zwitserland

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 27/05/2017 - 28/05/2017
Hele dag

Locatie
Hotel Einstein

Categorieën


Op zaterdag 27 en zondag 28 mei 2017 vindt de ESM 2017 plaats in Zwitserland en wel in kanton St. Gallen in de buurt de Bodensee, het drielandenpunt daar: D, CH en A. Zoals gebruikelijk wordt de dag ervoor en daarna aan de deelnemers die daarin interesse hebben ook een programma aangeboden.

Hotel Santispark

Hotel Einstein St. Gallen

De deelnemers verblijven in het luxueuze 4* Hotel Säntispark in Abtwill (links) met uitgebreide ontspanningsmogelijkheden.

Diner en feestavond vinden plaats in Hotel Einstein in St. Gallen (rechts) in de historische Kloosterwijk aldaar. Dat belooft wat met hun Michelinster!

De laatste ESM 2015 werd door onszelf georganiseerd: een goed geslaagd festijn met qua bezoekersaantal de all-times hoogste score met 125 bezoekende Stags. Het wordt ongetwijfeld in Zwitserland ook weer een mooi festijn, waarvan we met een mooie SCN-delegatie getuige hopen te zijn.
Het SCN-bestuur hoopt dat velen met ons de ESM 2017 zullen bezoeken. De eerdere uitnodiging en formulieren stonden al in een Stagflits. We hebben voor het aanrijden twee varianten:

  • op donderdag 25 mei of vrijdag 26 mei in één dag naar CH over de Autobahn
  • Binnendoor rijden in meerdere dagen door de Eiffel en het Schwarzwald

ESM-programma.
Vervolgens storten we ons in de ESM 2017, al dan niet met verlenging. leder kan op eigen gelegenheid op het door hem/haarzelf te bepalen moment de terugreis inzetten. Ook hier geldt dat SCN ook daarvan de wensen zal inventariseren, het gezelschap (één of meer) zal samenstellen, ze zal samenbrengen en suggesties zal doen voor de terugreis.

Registratie voor dit evenement is nog niet ingeschakeld.

Spring naar werkbalk